Prvi sajam za žene na Beogradskom sajmu od 20. do 22.maja

Izvor: Studio B, 08.Maj.2011, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sajam za žene na Beogradskom sajmu od 20. do 22.maja

Na Beogradskom sajmu od 20. do 22. maja održaće se Prvi sajam za žene "Najbolje za nju" na kojem će nekoliko desetina izlagača iz Srbije i inostranstva predstaviti proizvode i sadržaje namenjene ženama.

Kako se navodi u saopštenju Beogradskog sajma, izlagači na Sajmu za žene biće iz kategorije mode i lepote, nege lica i tela, hrane i pića, velnes i zdravlje, ljubav i seks, venčanje, kao i kuća i dekor.

Tokom sva tri dana trajanja ove manifestacije potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << posvećene ženama, bez obzira na godine i status, biće organizovana predavanja o vođenju zdravog života, zdravoj ishrani, relaksaciji, detoksikaciji organizma, vežbama, nezi lica i tela i školi šminkanja.

Biće organizovane i kreativne radionice, a posetioci će moći da se upoznaju sa novim trendovima u kozmetici i isprobaju novu frizuru, šminku i nakit. U hali tri Beogradskog sajma predstaviće se i fitnes klubovi, kao i Udruženje kreativnih kuvara, šefovi beogradskih restorana i javne ličnosti.

Radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.