Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Avg.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi međunarodni festival Pets and Friends u Beogradu

U subotu i nedelju, 3. i 4. septembra, biće održan prvi međunarodni festival Pets and Friends u Beogradu. Nesvakidašnje druženje i zabava za ljubimce, njihove vlasnike i prijatelje, festival kućnih ljubimaca biće organizovan u parku Beogradskog hipodroma od 10.00 do 18.00 (oba dana). Ljubitelji životinja, kinolozi, groomeri, odgajivači, dreseri, veterinari, proizvođači hrane i opreme za ... The post Prvi međunarodni festival Pets and Friends u Beogradu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Organic Live Fest 3. i 4. septembra u Topčiderskom parku

Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Avg.2016, 13:05

Festival održivog razvoja Organic Live Fest, pod sloganom „Budućnost je danas“ biće održan u subotu i nedelju, 3. i 4. septembra, u Topčiderskom parku. U jednoj od najlepših beogradskih zelenih oaza posetioci će dva dana imati priliku da čuju i nauče mnogo toga, uživaju u muzici i prirodi....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.