Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Okt.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Glanc Run u Beogradu: Trčanjem do čistijeg grada

Prvi Glanc Run biće održan u Beogradu u sredu, 9. oktobra od 18.00, kada će trkači i čistiti lokalitet na kome redovno treniraju. Naime, u organizaciji Beogradskog trkačkog kluba i Trash Hero, učesnici trke Granc Run spojiće lepo i korisno: trčaće i čistiti kej ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane. Kej je mesto okupljanja mnogih … The post Prvi Glanc Run u Beogradu: Trčanjem do čistijeg grada appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Jesenji kamp 2019 na Velikom ratnom ostrvu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Okt.2019

Jesenji kamp 2019 na Velikom ratnom ostrvu održaće se od 7. do 10. oktobra (10.00-17.00) u organizaciji JKP „Zelenilo – Beograd“. Učesnici ovog tradicionalnog kampusa su predstavnici stručnih institucija i oko 60 studenata i profesora sa nekoliko fakulteta, viših škola i instituta. Cilj kampa...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.