Prve bebe u Novoj godini - dve devojčice

Izvor: Blic, 01.Jan.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve bebe u Novoj godini - dve devojčice

Prve dve bebe koje su rođene minut posle ponoći u Novoj godini u Beogradu su devojčice. Devojčice su rođene u Ginekološko akušerskoj klinici u Višegradskoj i Kliničko bolničkom centru (KBC) "Narodni front", prenosi RTS.

Obe devojčice na svet su došle carskim rezom i osećaju se dobro kao i njihove majke.

Devojčica rođena u GAK u Višegradskoj teška je četiri kilograma a dugačka 53 centimetra.

U KBC "Narodni front" rođena je takođe devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teška 4.70 kilograma, a dugačka 55 centimetra.

Zamenica gradonačelnika Radmila Hrustanović posetila je porodilište u Višegradskoj i uručila poklone prvorođenim bebama u Novoj godini i njihovim majkama.

Čestitamo!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prve bebe u Novoj godini

Izvor: RTS, 01.Jan.2009

Minut posle ponoći u 2009. godini u Beogradu rođene prve dve bebe. David i Dunja prve bebe rođene u Novom Sadu...Prve dve bebe koje su rođene minut posle ponoći u Novoj godini u Beogradu su devojčice...Devojčice su  rođene u Ginekološko akušerskoj klinici u Višegradskoj i Kliničko bolničkom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.