Protivnici održavanja Parade ponosa blokirali raskrsnicu u centru Beograda

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protivnici održavanja Parade ponosa blokirali raskrsnicu u centru Beograda

Protivnici održavanja "Parade ponosa" blokirali su danas u centru Beograda raskrsnicu Bulevara kralja Aleksandra i Takovske ulice kuda bi u kasnim popodnevnim časovima trebalo da prođu učesnici parade.

Okupljeni nose krst, ikone, srpske zastave, i transparente "Nemoral i gej sramotu nikad više u javnom životu" i "Pravoslavnu Srbiju ne pokoriše ratom već iznutra pionima EU, Vatikana i NATO".

Skup u centru obezbeđuje velik broj policajaca.

Beogradska >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << "Parada ponosa" počinje danas u 17 časova na Trgu Slavija, a učesnici će ove godine, pod parolom "Ne odričem se", šetati do najvažnijih institucija u zemlji i ukazati na potrebu rešavanja problema pripadnika LGBT+ zajednice u Srbiji.

Okupljeni na paradi će šetati Ulicom kralja Milana i preko Trga Nikole Pašića, povorka će proći ispred Skupštine Beograda pa Doma Narodne skupštine, zatim ispred zgrade Vlade Srbije gde je najavljeno kraće obraćanje, posle čega će šetnja biti završena u Parku Manjež.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.