Protest završen kod hotela Bristol gde su vojni penzioneri skandirali: Niste sami

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest završen kod hotela Bristol gde su vojni penzioneri skandirali: Niste sami

Učesnici protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu uz skanidranje "Niste sami" završili su večeras šetnju i protest ispred hotela "Bristol" gde su smešteni vojni penzioneri od kojih država traži da se isele u drugi privremeni smeštaj.

"Samo zajedno možemo pobediti ovo zlo koje je zarobilo državu", rekao je jedan od organizatora protesta Miodrag Simović.

On je kazao da se od vojnih penzionera i vojnika naučilo šta znači u borbi kada ti od onog pored tebe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zavisi život i kada su ljudi jedan drugome oslonac.

"Moramo biti zajedno svi vojni penzioneri, vojnici, doktori, taksisti, studenti..." rekao je Simović navodeći da je aktuelna vlast "okupirala" Srbiju.

Prema njegovim rečima, vrhovnu komandu nekada su činile vojvode i regent Aleksandar Karađorđević ujedinitelj, a danas je vrhovni komadant Aleksandar Vučić "razoritelj".

"Ova vlast je gora od kabadahija i kao što su i pre 200 godina ustali protiv njih naši preci i mi poručujemo Srbija se umiriti ne može", rekao je Simović dok su okupljeni skandirali "bojkot".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.