Protest taksista: Ove ulice izbegavajte od 11 do 13 sati

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest taksista: Ove ulice izbegavajte od 11 do 13 sati

Samozaposleni taksi prevoznici pri samostalnom sindikatu taksi vozača i auto - prevoznika Srbije, protestovali su danas od 11 do 12 sati. Kolona duga dva kilometara kretala se od Terazija preko Slavije ka Ušću, zbog čega je saobraćaj bio usporen.

Otpis dugova za poreze i doprinose, čiji iznos je dostigao i do nekoliko hiljada evra, zahtevi su koje će danas taksisti tražiti od Vlade Republike Srbije.

Trasa kolone

Taksisti su se kretali trasom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od Ušća, preko Brankovog mosta, Brankove ulice, Kralja Milana do Slavije, odakle su se taksi vozila uputila nazad Nemanjinom ulicom, pa preko Starog savskog mosta do Ušća.

Strukovno udruženje taksi preduzetnika ogradilo se od današnjeg štrajka u pokretu, tvrdeći da je reč o taksistima koji ne plaćaju porez ili ga nisu plaćali 10 ili više godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.