Protest stanovnika Ovčanskog sebeša

Izvor: Studio B, 05.Jan.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest stanovnika Ovčanskog sebeša

Stanovnici Ovčanskog sebeša blokirali su nakratko prugu Beograd - Pančevo nezadovoljni zbog toga što iz njihovog naselja nema praktično nikakvog gradskog prevoza.

Do toga naselja koje se nalazi na levoj obali Dunava, između Ovče i Pančevačkog puta, osim kolima, može se stići samo Beovozom.

U njemu ne važi Bus plus, pa su stanovnici Ovčanskog sebeša, ako ne žele da doplaćuju prevoz, prinuđeni da pešače nekoliko kilometara do najbliže autobuske linije.

Oni su zato tražili i da neka od postojećih linija prođe i kroz njihovo naselje ili da dobiju posebnu, minibus liniju. Posle dvočasovnog protesta obećano im je rešenje problema.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.