Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Apr.2021, 12:33

Protest Udruženja radnika na internetu

Udruženje radnika na internetu organizovalo je protest ispred Skupštine Srbije koji će trajati do 10. aprila 2021. i protestnu šetnju ulicama Beograda. Povod je, po njihovom mišljenju, loš model oporezivanja prihoda koji je predložila Vlada Srbije. Sinoć je počelo „kampovanje“ ispred Skupštine zbog čega je blokirana jedna traka na Trgu Nikole Pašića, a danas u … Članak Protest Udruženja radnika na internetu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Tramvajske linije 2, 9, 10 i 14 privremeno menjaju trase

Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Apr.2021, 09:45

Radovi na skretnicama na Trgu Slavija, prouzrokovaće prekid funkcionisanja tramvajskog saobraćaja u ovom delu grada i promenu trasa određenih linija. U subotu, 10. aprila 2021, od prvih jutarnjih polazaka izvodiće se radovi zbog čega će tramvajski saobraćaj u pomenutom periodu saobraćati na sledeći...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.