Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Sep.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest „Jedan od pet miliona“, 7. septembar 2019.

U subotu, 7. septembra od 2019. od 19.00, na platou ispred Filozofskog fakulteta biće održan protest „Jedan od pet miliona„. Protest #1od5miliona ponovo će počinjati na „starom mestu“ jer je završena rekonstrukcija Trga republike. Upravo zbog toga će i protestna šetnja moći da počne sa platoa, a građani će se kretati preko Trga, pa Makedonskom … The post Protest „Jedan od pet miliona“, 7. septembar 2019. appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Manifestacija Dan zdravih navika – Svi na vagu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Sep.2019

Na trgu ispred Opštine Zvezdara u ponedeljak, 9. septembra od 10.00 do 18.00, biće održan Dan zdravih navika – Svi na vagu. Manifestacija u Bulevaru kralja Aleksandra 77 organizuje Udruženje za prevenciju gojaznosti „Svi na vagu“, u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara. Posetioci će imati...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.