Prošireni prodajni kapaciteti na pijaci „Dušanovac

Izvor: Studio B, 15.Okt.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošireni prodajni kapaciteti na pijaci „Dušanovac"

Organizovana prodaja poljoprivrednih proizvoda iz vozila počela je danas na pijaci „Dušanovac", saopšteno je iz JKP „Gradske pijace".

Ovaj pijačni plato prostire se na 1.268 metara kvadratnih i raspolaže sa 44 mesta za prodaju poljoprivrednih proizvoda iz motornih vozila do pet tona.

- U cilju rešavanja dugogodišnjeg problema nelegalne prodaje, koja se odvijala u kasnim večernjim satima u neposrednoj blizini pijace „Kalenić", svi prodavci prešli su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pijacu „Dušanovac", gde je od sada omogućena prodaja iz „pikapova" i kombija - rekao je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace", prilikom današnje posete ovoj pijaci.

Sočo je potvrdio da je tokom ove nedelje završeno uređenje unutrašnje saobraćajnice, kako bi se obezbedila nesmetana prohodnost kroz pijacu, i dodao da su postavljeni i reflektori da bi se omogućila prodaja i kupovina u kasnim večernjim satima.

Dodatne informacije u vezi zakupa na pijaci „Dušanovac" mogu se dobiti pozivom broja telefona 011/ 2496-276 i 2491-567.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.