Propevala fontana na Slaviji: Građani uživali u hitovima ovih pevača! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 04.Jun.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Propevala" fontana na Slaviji: Građani uživali u hitovima ovih pevača! (VIDEO)

Beograđani koji su se zatekli danas u prepodnevnim časovima na Slaviji mogli su da u potpunosti uživaju u novoj fontani na Slaviji, upravljaju vodoskocima i čuju njen muzički repertoar.

Što se tiče repertoara, građani su danas mogli da uživaju u hitovima Majkla Džeksona i Simpli reda.

Pozdrav kejteri. Predivna je, zar ne? :D

Објава коју дели Željka Živanović (@by_zero_divided) дана 4. Јун 2017. у 3:58 PDT

Zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << građani mogli su i da diriguju, tako što su pokretima smanjivali i povećavali mlaz vode.

Iz grada kažu, da će se muzika puštati dva puta dnevno i to radnim danima od 9.00 do 11.00 i od 20.00 do 22 sata, a vikendom od 9.00 do 12.00 i od 18.00 do 22 sata.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Majkl Džekson prodrmao Slaviju: Muzička fontana počela da pokreće ljude u Beogradu, ovoj pesmi retko ko je odoleo (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jun.2017

Muzička fontana na Slaviji, sa svojom zanimljivom rasvetom i vodenim slapovima visine do 16 metara, zvanično će početi sa radom u ponedeljak u 21 sat, ali već danas su se mogli videti njeni prvi potencijali - i to po danu, ali i noću!..Najavljeno je će muzički odabir u početku biti sastavljen...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.