Pronađena veća količina ekstazija u dva stana u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena veća količina ekstazija u dva stana u Beogradu

Policija je uhapsila dve osobe iz Beograda, jer je u njihovim stanovima pronašla i zaplenila 134 tableta "ekstazija" i dva paketića psihoaktivne droge MDMA na bazi amfetamina, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U stanu I.F. (43) pronađeno je 100 tableta "ekstazija" i dva paketa droge MDMA, dok su u stanu čiji je vlasnik R.D. (27) pronađene 34 tablete "ekstazija".

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu Višeg tužilaštva u Beogradu, a protiv jedne osobe biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je trgovala opojnim drogama, navodi se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC ŠPIJUN, SIN PREVARANT Političari osumnjičeni za težak kriminal

Izvor: Blic, 07.Okt.2015

Specijalnom tužilaštvu u Beogradu podneta je krivična prijava protiv gradonačelnika Leposavića Dragana Jablanovića zbog sumnje da je strani špijun...Ovo ekskluzivno saznaje “Blic”, kao i da je premijer Aleksandar Vučić na jučerašnjoj sednici Vlade razrešio Jablanovića seniora sa funkcije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.