Promotivne cene u restoranima i hotelima Beograda

Izvor: Blic, Tanjug, 08.Apr.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivne cene u restoranima i hotelima Beograda

Hoteli, restorani i trgovinski objekti glavnog grada ovog i narednog vikenda, u okviru akcije "Otvorena vrata Beograda", ponudiće svoje usluge po jeftinijim cenama, najavljeno je danas iz Privredne komore Beograda.

Turistička organizacije Beograda će svim zainteresovanim sugrađanima omogućiti i organizovano razgledanje grada, u akciji promocije prestonice kao turističke destinacije, koju organizuju Privredna komora i Udruženje ugostiteljstva i turizma.

Ugostiteljska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preduzeća "Stari grad" i "Višnjica" pripremili su promotivni "meni" po ceni od 10 evra po osobi, koji će biti ponuđen u restoranima "Devetka", "Stara Hercegovina", "Ima dana", "Ušće", "Tri šešira", "Zlatan bokal", "Dva bela goluba".

U saopštenju se navodi da će i beogradski hotelijeri svojim gostima ponuditi vikend smeštaje i noćenja po cenama i do 50 odsto nižim od uobičajenih.

Takvu ponudu gosti će dobiti u hotelima "Holiday-In", "Kontinental", "Zlatnik", "Aleksandar Palas", "Zlatnik", "Slavija Luks", "Mr President", "Zira", "Šumadija Best Western" i "IN hotel". Promotivne cene obezbeđene su i za goste hotela "Moskva", "Radmilovac", "Reks", "Lav", "Slodes", "Le Petit Piaf", "Sučević", "Union", "Park", "Kasina", "N", "Srbija", kao i "TaunHaus 27".

Posetioce glavnog grada od sledećeg vikenda, osim izuzetno povoljnih cena u ugostiteljskim objektima, očekuje spoj kulture, spora i zabave u okviru Dana Beograda (od 16. do 19. aprila), kao i 22. Beogradski maraton.

Turistička organizacija Beograda će tokom tih manifestacija posetiocima omogućiti besplatno razgledanje grada, kako bi srpsku prestonicu upoznali na pravi način, navedeno je u saopštenju Privredne komore.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promotivne cijene hotela u Beogradu

Izvor: Capital.ba, 08.Apr.2009

BEOGRAD, Hoteli, restorani i trgovinski objekti u Beogradu će ovog i narednog vikenda, u okviru akcije 'Otvorena vrata Beograda', nuditi svoje usluge po promotivnim, jeftinijim cijenama, saopšteno je danas iz Privredne komore Beograda. U akciji promocije glavnog grada Srbije kao turističke destinacije,...

Nastavak na Capital.ba...

Promotivne turističke cene

Izvor: EMportal, 09.Apr.2009, 10:37

Hoteli, restorani i trgovinski objekti Beograda ovog i narednog vikenda u okviru akcije Otvorena vrata Beograda nude usluge po promotivnim, nižim, cenama.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.