Prohodne sve glavne saobraćajnice

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prohodne sve glavne saobraćajnice

Sve glavne gradske saobraćajnice su očišćene od snega, koji veje u glavnom gradu i prohodne su, izjavio je jutros Tanjugu direktor operative i pomoćnik direktora zimske službe u "Beograd putu" Dragan Milošević.

Prohodni su svi glavni pravci, a ekipe "Beograd puta" i rade punim kapacitetom, a tokom dana nastaviće rad i čišćenje kako glavnih, tako i sporednih ulica, jer sneg i dalje veje, a očekuje se i nastavak padavina, rekao je Milošević.

Ističući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da je na području Beograda palo oko 14-15 centimetara snega, on je rekao da je zbog snega skraćena samo jedna autobuska linija "Laste" i to za jednu stanicu na putu za Ivanču na teritoriji opštine Lazarevac.

Milošević je rekao da je na čišćenju snega bilo angažovano 127 ekipa u gradu i oko 25 van grada i da je na održavanju beogradskih saobraćajnicama utrošeno oko 1.200 do 1.300 tona soli.

Milošević je savetovao vozačima opreznu vožnju, pogotovu u sporednim ulicama, u kojima se sneg još zadržao.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavne gradske saobraćajnice očišćene od snega

Izvor: Blic, 27.Dec.2010

Sve glavne gradske saobraćajnice su očišćene od snega, koji veje u glavnom gradu i prohodne su, izjavio je jutros direktor operative i pomoćnik direktora zimske službe u "Beograd putu" Dragan Milošević...Prohodni su svi glavni pravci, a ekipe "Beograd puta" i rade punim kapacitetom, a tokom dana...

Nastavak na Blic...

Užice okovano ledom, Šumadija prohodna

Izvor: Blic, 27.Dec.2010

Svi magistralni i regionalni putni pravci u užičkom regionu su prohodni, ali se saobraćaj obavlja dosta otežano zbog ugaženog snega i leda na kolovozu...Preko planinskih prevoja, izuzev Zlatibora i Kadinjače, od juče je obustavljen saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere, potvrdjeno je...

Nastavak na Blic...

OČIŠĆENE I PROHODNE SVE GLAVNE SAOBRAĆAJNICE

Izvor: Kurir, 27.Dec.2010

BEOGRAD - Sve glavne gradske saobraćajnice su očišćene od snega koji veje u glavnom gradu i prohodne su, izjavio je direktor operative i pomoćnik direktora zimske službe u "Beograd putu" Dragan Milošević...- Ekipe "Beograd puta" rade punim kapacitetom, a tokom dana nastaviće rad i čišćenje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.