Produženi ugovori za mlade lekare i medicinske sestre

Izvor: Studio B, 21.Jan.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produženi ugovori za mlade lekare i medicinske sestre

Bolja zdravstvena zaštita beogradjana i želja da mladi ljudi dobiju posao, to su bili motivi grada da pre šest meseci zaposli 60 lekara i 100 medicinskih sestara.

Njima je ugovor Grad Beograd produžio na tri meseca.

I lekari i medicinske sestre koji su na taj način dobili posao kažu da će na najbolji način iskoristiti priliku koja im je pružena, jer rade posao za koji su se školovali.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Produženi ugovori lekarima i medicinskim sestrama

Izvor: Studio B, 22.Jan.2013, 17:55

Grad Beograd produžio je ugovore za 60 lekara i 100 medicinskih sestara zaposlenih u gradskim domovima zdravlja i četiri kliničko-bolnička centra. ..- I lekarima i medicinskim sestrama koji su bili zaposleni u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti ugovori su produženi. Na taj način smo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.