Prodao 160 sanki za 4 sata!

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2017, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodao 160 sanki za 4 sata!

Majstor Dragi Mladenović sa Vračara, koji u svojoj radionici izrađuje saonice, zadovoljno trlja ruke. Serija od 400 sanki u crvenoj i plavoj boji, koju je napravio pre pet godina razgrabljena je tili čas sa prvim pahuljama BRAVAR Dragi Mladenović, koji već 36 godina na Vračaru svojeručno izrađuje saonice za beogradske mališane, rasprodao je tokom jučerašnjeg dana sve zalihe. Sneg koji je zavejao prestonicu napravio je red ispred njegove radnje, pa je za samo četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sata prodao i poslednjih 160 primeraka. Serija od 400 sanki u crvenoj i plavoj boji, koju je napravio pre pet godina i koja je od tada bila naslagana u izlogu i čekala kupce, razgrabljena je tili čas sa prvim pahuljama. - Kako je zima počela, mislio sam da će i ova godina biti kao i prošla, ali sa prvim snegom sve je otišlo - kaže za "Novosti" Dragi Mladenović. - Čekali su juče u redu, gurali se, samo da bi ugrabili sanke. Prodao sam svih 400 sanki, jedino je ostalo još 15 koje su naručene za decu iz unutrašnjosti. To danas šaljem i nemam više nijedne.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodao 160 sanki za 4 sata

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2017, 09:08

BEOGRAD - Bravar Dragi Mladenović, koji već 36 godina na Vračaru svojeručno izrađuje sanke za beogradske mališane, rasprodao je tokom jučerašnjeg dana sve zalihe. Snijeg koji je zavijao prijestonicu napravio je red ispred njegove radnje, pa je za samo četiri sata prodao i posljednjih 160 primjeraka...Serija...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.