Prodaja karata za vožnju Romantikom

Izvor: Studio B, 10.Avg.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja karata za vožnju "Romantikom"

Železnice Srbije počele su danas prodaju voznih karata za muzejsko-turistički voz "Romantika", koji će saobraćati do Sremskih Karlovaca u subotu, 29. avgusta.

Karte za "Romantiku" mogu se kupiti na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, na šalteru 19, saopštile su Železnice.

Cene povratnih karata za odrasle kreću se od 444 dinara za prvi razred, 370 dinara za drugi i 308 dinara za treći razred.

Deca do šest godina prevoze se besplatno, dok deca >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << od šest do 14 godina povratnu kartu plaćaju 222. dinara.

Cena povratne karte od 222 dinara važi i za penzionere, ali samo za vožnju u vagonima drugog i trećeg razreda.

U sastavu muzejskog voza saobraćaju vagoni prvog, drugog i trećeg razreda. kao i vagon restoran.

Voz polazi sa glavne železničke stanice u Beogradu u 9.42 sati, a u Karlovce stiže u 11.15 sati. Povratak iz Sremskih Karlovaca predviđen je u 18.05 sati, a dolazak u Beograd u 19.36 sati.

Iz Železnica podsećaju da muzejsko-turistički voz "Romantika" ove letnje sezone saobraća svakog poslednjeg vikenda u mesecu i to subotom ili nedeljom.

Više informacija zainteresovani mogu pronaći na sajtu www.zeleznicesrbije.com 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prodaja karata za vožnju "Romantikom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2015

Železnice Srbije počele su danas prodaju voznih karata za muzejsko-turistički voz "Romantika", koji će saobraćati do Sremskih Karlovaca u subotu, 29. avgusta...Karte za "Romantiku" mogu se kupiti na glavnoj železničkoj stanici u Beogradu, na šalteru 19, saopštile su Železnice...Cene povratnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.