Problemi s vodom u Zemunu i Batajnici

Izvor: S media, 29.Okt.2010, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi s vodom u Zemunu i Batajnici

Javno preduzeće ''Beogradski vodovod i kanalizacija'' najavilo je da će od ponedeljka do subote, 1. do 6. novembra, stanovnici u Zemunu i Batajnici imati povremene prekide u snabdevanju vodom.

Ekipe tog preduzeća ispiraće vodovodnu mrežu u periodu od 22 sata uveče do šest sati ujutro narednog dana.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode imaće najpre korisnici u Zemunu u Donjem gradu u noći izmedju ponedeljka i utorka, dok će u naseljima ''Sutjeska'', >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ''Sava Kovačević'' i ''Kalvarija'' problemi u snabdevanju vodom biti izmedju utorka i srede.

Korisnici u Gornjem gradu će imati probleme u snabdevanju sa vodom od srede do četvrtka, u Novoj Galenici i Zemun polju od četvrtka do petka, a stanovnici Batajnice izmedju petka i subote.

''Beogradski vodovod i kanalizacija'', apeluje na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku, a planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i ubuduće bude besprekornog kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.