Proba šina u Ulici Milentija Popovića

Izvor: Politika, 10.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proba šina u Ulici Milentija Popovića

Raskrsnica ulica Proleterskih brigada i Jurija Gagarina, u okviru popravke šina u Ulici Milentija Popovića, biće asflatirana do kraja nedelje, saopšteno je iz "Beokom" servisa. Uskoro će biti obavljen i tehnički pregled završenih šina na desnom koloseku, a juče je organizovana i probna vožnja na tom delu pruge.
– Radovi teku po planu i bolje nego što smo očekivali, tako da će šine biti gotove pre ugovorenog roka – kaže Snežana Voštinarov, direktorka "Beokom" servisa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />Planirani završetak posla je 14. avgust. Popravka tri kilometra dugog tramvajskog koloseka vredna je 11 miliona evra. Obimna popravka šina u Ulici Milentija Popovića, zajedno sa delom pruge u Bulevaru Milutina Milankovića (Treći bulevar) i Proleterskih Solidarnosti, počela je 24. marta. Završna, treća faza, koje je u toku, obuhvata radove u smeru ka novobeogradskim blokovima.

S. B. S.

-----------------------------------------------------------

Krađa na gradilištu

Prskalice zalivnog sistema namenjenog tramvajskim bašticama ukradene su na potesu od ulice Milentija Popovića ka ulici Proleterske solidarnosti. Iako su van sistema i potpuno neupotrebljive, prskalice su u nekoliko navrata već kradene, a ovog puta iščupano je njih dvanaest. Cena jedne prskalice je 2.500 dinara, ali je šteta mnogo veća jer je zbog njihovog čupanja oštećen i sistem za zalivanje, pa su neophodna dodatna raskopavanja kako bi isti bio osposobljen za rad.

J. B.

[objavljeno: 10.07.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.