Privedeni napadači na kontrolorku Bus plusa

Izvor: Studio B, 31.Jul.2013, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni napadači na kontrolorku Bus plusa

Na autobuskoj liniji 23 oko podneva je napadnuta kontrolorka Bus-plusa, zbog čega je intervenisala policija koja je privela napadače, saopštila je kompanija Apeks.

Kako se navodi, kontolorku je najpre vredjao putnik koji je odbio da plati prevoz ili da napusti vozilo, a potom se umešao i putnik koji je kontrolorku fizički napao i zavrnuo joj ruku.

Vozač druge autobuske linije koji se tu našao u svojstvu putnika odbranio je kontrolorku od napadača, a uvrede i psovke zaustavila je tek intervencija policije, koja je napadače privela, piše u saopštenju i dodaje se da je to 20 slučaj fuizičkog napada na radnike Apeksa od početka godine.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.