Prevrnula se mešalica za beton kod SC 11 april, povređena dvojica radnika

Izvor: Blic, 14.Nov.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnula se mešalica za beton kod SC "11 april", povređena dvojica radnika

Dvojica radnika firme "Gemaks" povređena su danas oko 13.15 sati kada se mešalica za beton u kojoj su se nalazili prevrnula na starom Zagrebačkom putu kod Sportskog centra "11 april".

Radnici su sa povredama glave i ogrebotinama na telu kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar. Jedan je smešten na odeljenje reanimacije dok je drugi povređeni radnik na pregledu kod neurohirurga.

Prema rečima očevidaca, do nezgode je došlo kada je mešalica za beton, krećući se velikom brzinom, iznenada udarila u bankinu i prevrnula se u desnu stranu.

Saobraćaj na ovom delu puta odvija se usporeno, uz povremene zastoje i preusmeravanje vozila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mešalica za beton povredila radnike!

Izvor: S media, 14.Nov.2011

Dvojica radnika firme "Gemaks" povređena su danas nešto posle 13 sati kada se mešalica za beton u kojoj su se nalazili prevrnula na starom Zagrebačkom putu kod Sportskog centra "11 april"...Radnici su sa povredama glave i ogrebotinama na telu kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar. Jedan...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.