Pretio da će da se zapali

Izvor: Blic, 31.Mar.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio da će da se zapali

Dejan Mišić pretio je da će da se zapali u svom frizerskom salonu „Dejan” juče oko 13 sati kad je došao sudski izvršitelj u pratnji policije zbog prinudnog iseljenja.

Jednočasovnu dramu prekinuo je gradonačelnik Dragan Đilas, koji je zamolio da se odloži iseljenje zbog opšte bezbednosti.

Dejan se zaključao sa dve kante benzina, a određenu količinu je prosuo ispred i po lokalu u Ulici maršala Birjuzova 22 i odbijao da bilo koga pusti da uđe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Petnaest godina sam u ovom poslu sa suprugom i sada nemam drugo rešenje. Imamo važeći ugovor sa „Poslovnim prostorom opštine Stari grad” do 2010. godine. Nisu nam stizali računi od marta do oktobra prošle godine i supruga je otišla da vidi o čemu se radi. Tada su joj rekli da lokal izdaju drugom čoveku još od novembra 2007. godine, jer nismo na vreme platili tri kirije iz 2006, i da smo o svemu na vreme obavešteni - objašnjava Dejan Mišić i dodaje da nisu bili obavešteni o prekidu ugovora i da nikakve papire nisu potpisali, a da su sve obaveze izmirili.

Jednočasovna „drama” je završena kada je gradonačelnik Dragan Đilas na poziv Mišićevih prijatelja došao i posle kraćeg razgovora sa Dejanom, sudskog izvršitelja zamolio da se rešenje o prinudnom iseljenju do daljnjeg odloži dok on „lično ne proveri o čemu se radi”.

Kako saznajemo Mišići su godinama u sudskom sporu sa „Poslovnim prostorom opštine Stari grad”, a poslednje rešenje o prinudnom iseljenju dostavljeno im je u petak.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.