Press KEŠ 2: Za tri dame 300 evra

Izvor: Press, 15.Avg.2010, 06:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Press KEŠ 2: Za tri dame 300 evra

Milena Mitić, Angelina Kovačević i Savka Milović dobile po platnu karticu sa kreditom od 100 evra
U prostorijama Univerzal banke Beograd, u ulici Kneza Mihaila 1, u petak su tri naše srećne dobitnice preuzele 300 evra! Platnu karticu ove banke sa „kreditom" od 100 evra dobile su Milena Mitić iz Sopota, i Angelina Kovačević i Savka Milović iz Beograda.
Tatjana Matić je u ime Univerzal banke Beograd srećnim dobitnicama uručila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kartice sa kojima „pressovci" mogu kupovati robu i plaćati usluge u celoj zemlji.
- Veoma sam srećna i prezadovoljna... Idem pravo u jedan butik da sebi kupim majicu i pantalone. Taman toliko na kartici imam novca da pazarim stvarčice i sebi ulepšam dan. Još jednom zahvaljujem mom dečku, koji je osvojio ovu nagradu, a kasnije je novac poklonio meni - kaže Angelina Kovačević.
I Milena je bila srećne ruke u Pressovoj nagradnoj igri.
- Kao što sam i rekla kada sam osvojila ovu nagradu, skoro 27 godina učestvujem u igrama na sreću. Ovo mi je prva nagrada i prezadovoljna sam što sam konačno posle toliko godina nešto osvojila. Sto evra ću potrošiti na unuka i decu. Kupiću im nešto lepo, a meni ako nešto ostane. Dobro će doći velika čokolada - priča Milena Mitić.
Savka Milović svoju nagradu će, kako kaže, potrošiti na svoj dom.
- Idem pravo u hipermarket kako bih pazarila prehrambenu robu i napunila frižider. Ova nagrada je više nego odlična za tako nešto. Učestvujem i dalje u nagradnoj igri Pressa i nadam se barem još jednom dobitku - kaže ova Beograđanka.
U ovom kolu inače svakog dana delimo 100, a vikendom 500 evra! I sve to na platnim karticama Univerzal banke Beograd. Nagrade će biti isplaćivane u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan izvlačenja nagrade.
Press je u saradnji sa „Fijatom Srbija" spremio i sjajne premije i fenomenalnu superpremiju. Glavne premije su dva nova „fijata 500" (jedan već izvučen) i superpremija „fijat 500 kabriolet", automobil za kojim vlada prava jagma širom Evrope.
Zato, čitaj i igraj, Srbijo!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.