Press KEŠ 2: Dušanu i Milošu po 100 evra

Izvor: Press, 28.Jul.2010, 04:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Press KEŠ 2: Dušanu i Milošu po 100 evra

Svakog dana u Pressu „padaju" vredne novčane nagrade širom cele Srbije, nastavlja se lov na nove „fijat" automobile
U nagradnoj igri „Press keš 2" osvojene su još dve dnevne nagrade. Dušan Vukelić (45), radnik obezbeđenja iz Beograda, i Miloš Radić (73), penzioner iz Rume, „pocepali" su u četvrtak novčane kupone sa dnevnim nagradama od po 100 evra.
- Ovo je neverovatno. Potajno sam se nadao da ću i ja osvojiti bar jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << novčanu nagradu u „Press kešu". Ipak, ovo je bilo veliko iznenađenje i prava sreća za mene! Press, inače, kupujem svakodnevno skoro od prvog broja, a osvojenu nagradu ću potrošiti tako što ću pokriti neke rupe i minus na računu. Mnogo vam hvala i nadam se još kojoj vrednoj nagradi do kraja ovog kola nagradne igre - kaže Dušan Vukelić.
I Miloš Radić ima razloga za slavlje. On će 100 evra potrošiti tako što će kupiti novi televizor.

- Stari televizor koji imam kod kuće bukvalno je na izdisaju i zamena mu je preko potrebna. Čim preuzmem novac idem pravo u prodavnicu da ga kupim. Inače, Press sam pazario u Rumi, a kupon je otvorila moja supruga kod kuće, jer ja ne vidim dobro. Drago mi je da smo osvojili nagradu, jer Press čitamo već nekoliko godina - priča Miloš.
Podsetimo, u ovom kolu nagradne igre čitaocima Pressa svakog dana delimo 100, a svakog vikenda premiju od po 500 evra! I sve to na platnim karticama Univerzal banke Beograd, kojima možete kupovati robu i plaćati usluge u celoj zemlji. Nagrade će biti isplaćivane u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan izvlačenja nagrade.
I to nije sve. Press je u saradnji sa „Fijatom Srbija" spremio sjajne glavne premije i fenomenalnu superpremiju. Najsrećnijeg „pressovca" čeka novi „fijat 500 kabriolet", a tu su i glavne premije - dva nova „fijata 500"!
Zato, čitaj i igraj Srbijo!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.