Preminuo prodavac na pijaci

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo prodavac na pijaci

Komunalna policija Beograda izrazila je danas žaljenje zbog toga što je jedan nelegalni prodavac na Vidikovačkoj pijaci umro prilikom pokušaja legitimisanja Komunalna policija Beograda izrazila je danas žaljenje zbog toga što je jedan nelegalni prodavac na Vidikovačkoj pijaci umro prilikom pokušaja legitimisanja. "Tom prilikom je jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo pozlilo, nakon čega je pozvana Hitna pomoć koja je pokušala reanimaciju, ali bezuspešno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Prethodno su pripadnici Komunalne policije zatražili asistenciju policije, jer je pomenuto lice odbilo da se legitimiše", navodi se u saopštenju.Komunalna policije dodala je da u svom postupanju nije prekoračila mere iz svoje nadležnosti, ali da ipak izražava duboko žaljenje zbog tog slučaja i upućuje saučešće porodici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SMRT PRODAVCA LUBENICA NA PIJACI VIDIKOVAC: Komunalna policija uputila saučešće porodici nastradalog

Izvor: Kurir, 29.Jun.2016

...Prethodno su pripadnici Komunalne policije zatražili asistenciju MUP, jer je to lice odbilo da se legitimiše, navodi se u saopštenju..Iako Komunalna policija u svom postupanju nije prekoračila mere iz svoje nadležnosti, izražava duboko žaljenje zbog nesrećnog slučaja i upućuje saučešće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.