Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula dugogodišnja predsednica opštine Vračara Milena Milošević

Nekadašnja predsednica opštine Vračar i dugogodišnja članica Demokratske stranke (DS) Milena Milošević preminula je u 67. godini, saopštio je danas DS.

Milošević je bila članica DS-a od njenog osnivanja a u više mandata obavljala je i funkcije gradske odbornice i narodne poslanice.

- Članovi Demokratske stranke pamtiće je kao velikog borca za demokratiju, kao jednu od najistaknutijih članica koja nikad nije odustajala od vrednosti u koje je verovala i koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je svojom hrabrošću i pozitivnim stavom, ulivala nadu i služila za prime - stoji u saopštenju.

Dodaje se da će Milena Milošević biti sahranjena u ponedeljak, 3. oktobra u 12 časova na beogradskom Novom groblju.

Inače, Miloševićeva je bila na čelu opštine Vračar deset godina, a dve godine ranije je bila potpredsednik Opštine. Po zanimanju je bila pravnik. Bila je i odbornik i u Skupštini grada, a bila je i poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije. Njen suprug je Miodrag Milošević, bivši direktor "Info stana".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.