Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Feb.2022, 11:53

Premijera filma „Ševa“ u Kombank dvorani

Diplomski film „Ševa„, rediteljke Katarine Krstić, premijerno će biti prikazan u petak, 18. februara 2022. od 20.00, u velikoj sali Kombank dvorane. Ovaj događaj biće humanitarnog karaktera, a posle premijere filma uslediće i tribina. Film „Ševa“ je psihološka drama koja obrađuje emotivnu i vrlo osetljivu temu seksualnog nasilja u periodu puberteta. Film prati odrastanje mlade … Članak Premijera filma „Ševa“ u Kombank dvorani se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Ključ

Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Feb.2022

Domaći film „Ključ“ premijerno će biti prikazan 22. februara 2022. od 20.00 u Kombank dvorani, a od 24. februara biće na redovnim repertoarima bioskopa. Legenda kaže da se u skrivenom blagu cara Despota Stefana nalazi veoma vredna Vizantijska relikvija – Konstantinovo blago. Ovu relikviju,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

"LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM": Film premijerno prikazan istovremeno u tri sale Kombank dvorane, sve tri projekcije rasprodate, a ovacije u ritmu muzike, trajale 10 minuta

Izvor: Blic, 17.Feb.2022, 02:01

Svečana premijera domaćeg igranog filma "Leto kada sam naučila da letim" prema romanu Jasminke Petrović, u režiji Radivoja Raše Andrića, večeras je održana u Kombank Dvorani, uz prisustvo gotovo kompletne glumačke i autorske ekipe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.