Predstavnici Grada i opštine Čukarica posetili ranjenu sugrađanku

Izvor: Studio B, 13.Jul.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnici Grada i opštine Čukarica posetili ranjenu sugrađanku

Predstavnici Grada i opštine Čukarica u Urgentnom centru posetili su povređenu Jelenu Kočopeljić, koja je nedavno ranjena na svom radnom mestu u restoranu u kojem je radila.

Jelena je hicima iz pištolja pogođena u donji deo kičme tako da je po dolasku u bolnicu dva puta operisana.

Prema rečima Dr Aleksandra Karamarkovića, direktora Klinike za urgentnu hirurgiju njeno stanje je sada stabilno i van je životne opasnosti.

Porodici Kočopeljić opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Čukarica uputila je pomoć od 50 hiljada dinara, a pomoć će najverovatnije stići i od osiguranja.

Predsednik radne grupe za bezbednost grada Dejan Ranđić rekao je da ovakvi incidenti moraju da se što efikasnije spreče kako ne bi bilo nevinih žrtava poput Jelene zbog kojih mora da pooštri kontrolu dobijanja dozvole za držanje oružja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Jelena van životne opasnosti

Izvor: Danas, 14.Jul.2011, 00:23

Jelena Kočopeljić, konobarica koja je povređena u piceriji „Haos“ na Ceraku, uspešno se oporavlja nakon operacije na Urgentnom centru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.