Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Jul.2012, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava “Kovači” na Avali

U subotu, 14. jula od 18.00, na Platou Avalskog tornja, u okviru manifestacije “Avalsko kulturno leto”, glumci Plus Teatra iz Lazarevca izvešće pozorišnu predstavu “Kovači”. Gledanje predstave je besplatno. Tragikomična predstava nastala je po tekstu Miloša Nikolića u režiji Zorana Beloševića. Trideset godina posle rata Aca Šumadinac saznaje da je njegova kovačnica bila samo njegova, [...]The post Predstava “Kovači” na Avali appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Letnji programi u Mirijevu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Jul.2012, 03:07

U organizaciji Gradske opštine Zvezdara tokom jula i avgusta u dvorištu “Stare škole” (Školski trg 2) u Mirijevu, u večernjim satima od 19.00 do 21.00, odvijaće se brojni kulturno-umetnički, zabavni i sportski programi, koji su besplatni za sve posetioce. U mini-amfiteatru na ovom prostoru...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.