Poziv za dodelu pomoći interno raseljenim licima

Izvor: Studio B, 24.Mar.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za dodelu pomoći interno raseljenim licima

Javni poziv za dodelu pomoći interno raseljenim licima dok su u raseljeništvu, namenjene stvaranju uslova stanovanja obezbeđivanjem domaćinstva sa okućnicom, biće objavljen 25. marta, saopšteno je iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

Komisija za dodelu pomoći interno raseljenim licima dok su u raseljeništvu za stvaranje i poboljšanje uslova stanovanja obezbeđivanjem seoskog domaćinstva obaveštava sve zainteresovane da će tekst javnog poziva biti objavljen na oglasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tablama opštinskih poverenika za izbeglice, Gradske uprave Grada Beograda - Sekretarijata za socijalnu zaštitu, kao i na sajtu Grada Beograda www.beograd.rs, u odeljku „Gradski konkursi, oglasi i tenderi".

Sve informacije u vezi sa konkursom za dodelu pomoći u građevinskom materijalu mogu se dobiti na telefone: 3344-625, 330-9750 i 3309-298. ili u kancelarijama 119 i 120, prvi sprat, Sekretarijat za socijalnu zaštitu, 27. marta 43-45.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.