Požar u centru Beograda, stradao muškarac

Izvor: BKTV News, 06.Nov.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u centru Beograda, stradao muškarac

U požaru koji je izbio jutros Ulici kralja Milana 13 u Beogradu poginuo je muškarac star oko 60 godina, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Na lice mesta su izašli vatrogasci i policija, a uviđaj je u toku, rečeno je agenciji Beta.

U dva požara koja su se sinoć desila u Beogradu lakše su povređene dve žene, a u četiri udesa je ukupno povređeno osmoro ljudi.

U udesu koji se dogodio na Obrenovačkom putu sat posle ponoći lakše su povređene tri osobe, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a na mostu na Adi povredjen je muškarac.

Dvoje je lakše povređeno u sudaru sinoć oko 19.30 u Ulici Ruže Jovanović, dok su u 19.44 na Zrenjaninskom putu kod "Knez Petrol" pumpe takodje su povredjene dve osobe.

Hitna pomoć tokom noći obavila je 111 intervencija, od kojih 21 na javnom mestu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.