Požar u autobusu GSP-a, nema povređenih

Izvor: Studio B, 28.Jul.2010, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u autobusu GSP-a, nema povređenih

Autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd na liniji 6A zapalio se jutros u 7.25 u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 244, a u požaru nije bilo povređenih, potvrđeno je u tom preduzeću.

Glavni dispečer GSP-a Mićo Dautović rekao je da se požar pojavio u prostoru za motor i da je intervencijom vatrogasaca ugašen u kratkom roku.

Prema njegovim rečima, u trenutku požara u autobusu se nalazio manji broj putnika koji su napustili vozilo bez panike. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

"Požar je načinio veću materijalnu štetu, izgoreo je motor, oštećene su instalacije i boja, popucala su neka stakla, a oštećenja su nastala i tokom intervencije vatrogasaca", rekao je Dautović. On je dodao da je vozilo odvučeno u garažu GSP-a, gde će stručne službe tog preduzeća ispitati uzrok požara.

Zbog požara u autobusu, saobraćaj na liniji 65 bio je u prekidu oko pola sata, rekao je Dautović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.