Povređeni na Ostružničkom mostu

Izvor: Studio B, 02.Jan.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni na Ostružničkom mostu

Četvoro odraslih i jedna beba povređeni su jutros u odvojenim saobraćajnim udesima na Ostružničkom mostu, rekla je porptarolka Hitne pomoći Nada Macura.

Beba stara 14 meseci povređena je u udesu nešto posle 8.30 i prebačena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, a stepen povreda nije poznat, rekla je Macura.

Četiri osobe, od kojih je jedna devojka stara oko 25 godina prebačena na reanimaciju Urgentnog centra, povređene su u sudaru dva automobila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Ostružničkom mostu u smeru ka Obrenovcu. Ta nesreća se dogodila oko 9.15.

Devojka je na mestu suvozača zadobila tupe povrede stomaka i desnog kuka i potkolenice, a vožač tog automobila, muškarac star 26 godina povredio je desni kuk i prebačen je na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

U drugom automobilu, prema rečima Macure, povređen je vozač, muškarac star oko 45 godina i sa tupim povredama glave, grudnog koša i stomaka i prelomom desne natkolenice i potkolenice prebačen na VMA, kao i suvozač, žena stara oko 43 sa tupim povredama levog ramena levog i desnog kolena.

Macura je navela da su na mesto drugog udesa išla tri vozila Hitne pomoći i vatrogasno vozilo. Pretpostavlja se da je uzrok saobraćajnih udesa poledica na putu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beba povređena u udesu na Ostružničkom mostu

Izvor: S media, 02.Jan.2013

U saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros na Ostružničkom mostu povređena je beba stara 14 meseci. Dete je kolima Hitne pomoći prevezeno u Dečju kliniku u Tiršovoj ulici...U drugom saobraćajnom udesu koji se takođe dogodio na Ostružničkom mostu nešto posle devet časova povređene su četiri...

Nastavak na S media...

Povređeno petoro ljudi

Izvor: Danas, 02.Jan.2013

Četvoro odraslih i jedna beba povređeni su juče ujutru u odvojenim saobraćajnim udesima na Ostružničkom mostu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Beba stara 14 meseci povređena je u udesu nešto posle 8.30 i prebačena je u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, a stepen povreda...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.