Povređena tri policajca u poteri za kriminalcima

Izvor: Blic, 29.Dec.2009, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena tri policajca u poteri za kriminalcima

Policajci iz stanice Savski venac N. Đ., I. T. i D. S., koji su povređeni preksinoć u intervenciji u Karađorđevoj ulici, posle ukazane pomoći u Klinici za ortopediju pušteni su na kućno lečenje.

Posle potere po gradu, mladići osumnjičeni za napad M. D. (25) i njegov vršnjak M. G. uhapšeni su kod Đeram pijace, u Bulevaru kralja Aleksandra.

Policajcu N. Đ. je u napadu povređena ruka. Njegovim kolegama su lakše povređene noge. Kod uhapšenih mladića nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nađen pištolj i veruje se da su oružje bacili prilikom bekstva. Urađena im je parafinska rukavica, a policija je juče pretresla i njihove stanove. Osumnjičeni mladići, prema saznanjima „Blica”, ranije nisu hapšeni.

Policajci N. Đ. i D. S. preksinoć su bili u patroli kada im se pridružio kolega I. T. Na raskrsnici ulica Karađorđeve i Crnogorske prišli su „folksvagenu” u kome su sedela dvojica mladića. N. Đ. je prišao, izvadio značku i pokušao da ih legitimiše, ali je M. D. naglo otvorio vrata i povredio policajcu ruku. Odmah su se iz automobila čula i dva pucnja, a kolege od N. Đ. pomislile su da je on ranjen, pa su uzvratili vatru. Vozač automobila je naglo startovao vozilo, koje je udarilo policajce D. S. i I. T., a napadači su pobegli ka Kalemegdanskoj tvrđavi.

Policajci su o napadu obavestili kolege, nakon čega su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu. Počela je potera centrom grada, koja je završena pucanjem patrole u „folksvagen”, kome su probušili zadnju desnu gumu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U poteri za kriminalcima povređena tri policajca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2009

BEOGRAD - Beogradska Hitna pomoć prethodne noći zbrinula je tri policajca koji su povređeni u poteri za kriminalcima...Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je jutros agenciji Beta da su policajci prevezeni u Institut za ortopediju na Banjici i da su dvojici povređene noge, a jednom ruka..."Oko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jurnjava i pucnjava policije i kriminalaca

Izvor: Mondo, 29.Dec.2009

Beogradska Hitna pomoć prethodne noći zbrinula je tri policajca koji su povređeni u poteri za kriminalcima. "Obračun" se dogodio ispod Brankovog mosta u Krađorđevoj ulici.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.