Povratak u školu: Bambi obradovao mališane paketićima

Izvor: 24sata, 15.Okt.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Povratak u školu": "Bambi" obradovao mališane paketićima

Kompanija Bambi, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, nastavila je ove godine društveno odgovornu akciju „Povratak u školu” podelom paketića đacima prvacima u osnovnoj školi „Despot Stefan Lazarević“ na Zvezdari.

Sa ciljem da podstakne napredak i razvoj najmlađih članova zajednice, kompanija će oko 4.500 đaka iz 70 škola sa teritorije cele Srbijeobradovati Bambi slatkim paketićima.

Bambi obradovao mališane

- >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Kroz akciju „Povratak u školu“ kompanija Bambi nastavlja niz društveno odgovornih aktivnosti koje pre svega imaju za cilj pomoć najmlađim članovima naše zajednice. Naša kompanija posvećena je obezbeđivanju što boljih uslova života i školovanja najmlađih, pomaganju najugroženijem stanovništvu i razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje. Posebno nam je značajna i podrška državnih intitucija, u ovom slučaju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje nam pomažu u pronalaženju i sprovođenju naših aktivnosti širom zemlje. Zajedno sa Ministarstvom nastavićemo da sarađujemo kako bismo zajedničkim snagama pomogli deci svih uzrasta na teritoriji cele Srbije - izjavio je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Bambi obradovao mališane

„Povratak u školu“ je akcija kompanije Bambi koja ima za cilj da obezbedi prvacima neophodne materijale za početak školovanja i ulepša im prve školske dane. Za đake prvake iz sedamdeset osnovnih škola širom zemlje, obezbeđene su sveske i školski materijal, ali i neodoljiva Plazma, Juhu čokoladice i Plazma sendvič.

- Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, već drugu godinu za redom sa kompanijom “Bambi” realizuje ovu akciju u kojoj će 4.000 učenika prvog razreda, širom Srbije dobiti poklon pakete. Društveno odgovorne kompanije, kao što je Bambi, čije su aktivnosti usmerene prema deci i mladima i na ovaj način doprinose unapređivanju obrazovanja i kvalitenijih uslova njihovog odrastanja. Pozivam i ostale društveno odgovorne kompanije da se uključe i da svojim akcijama, poput uređenja školskih drvorišta, opremanjem sportskih sala, nabavkom kompjutera pomognu celokupnoj zajednici i doprinesu razvoju obrazovanja i vaspitanja u Srbiji - rekla je dr Slavica Jašić, rukovodilac grupe za poslove osnovnog obrazovanja i vaspitanja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.