Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Jun.2020, 12:36

Povratak u bioskop: Bioskopi u Srbiji biće otvoreni od 1. jula 2020!

Pod sloganom „Povratak u bioskop„, od 1. jula 2020, posle tri meseca pauze zbog virusa korona, ponovo će raditi bioskopi u Srbiji. Podržavajući jedinstvenu misao, da nam je socijalizacija danas potrebnija više nego ikad, publika će svoje omiljene filmove, u odabranom društvu, moći konačno da gleda iz bioskopske fotelje i na velikom platnu. U duhu … Članak Povratak u bioskop: Bioskopi u Srbiji biće otvoreni od 1. jula 2020! se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Bioskopi se otvaraju 1. jula, prve dve nedelje karte 200 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2020

Bioskopi u Srbiji će 1. jula ponovo biti otvoreni posle tri meseca pauze, najavila je danas Privredna komora Srbije (PKS)...Sekcije distributera i prikazivača u Grupaciji kinematografije PKS su inicirale akciju "Povratak u bioskop" u svim gradovima Srbije do 15. jula, koju su prihvatili Filmski centar...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.