Potraga za vandalima koji su demolirali teretanu Etno džim

Izvor: Studio B, 07.Okt.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za vandalima koji su demolirali teretanu Etno džim

Francuski državljanin Loran Dušen, vlasnik teretane Etno džim na Banjici, koju su juče demolirali nepoznati napadači, očekuje da policija pronađe one koji su mu uništili sav inventar i napravili štetu veću od 100.000 evra.

Policiji su, kako kaže, predati i snimci sigurnosnih kamera na kojima je zabeležen ceo napad.

Podsetimo, napad je osudio i gradonačelnik Dragan Đilas, ističući da nas ovakvi, divljački napadi, bez ikakvog povoda, vraćaju u vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za koja smo mislili da su davno iza nas. Oni koji sebi uzimaju za pravo da maltretiraju druge i demoliraju, sakriveni ispod takozvanih "fantomki" dovoljno, kaže gradonačelnik, govore o svom shvatanju hrabrosti i junaštva.

Kako Studio B saznaje, policija intenzivno traga za napadačima.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Policija ima indicije ko je uništio teretanu

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012, 07:03

Vlasnik teretane, Francuz Loran Dušen, doneo je juče u policiju snimke napravljene kamerama za video-nadzor..BEOGRAD - Uskoro hapšenja!..Policija i dalje traga za trojicom napadača koji su u subotu, pred mnogobrojnim posetiocima, demolirali teretanu „Etno-džim“ na Banjici...- Iako su bili maskirani,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.