Postoji mesto u Srbiji u kojem trenutno PLJUŠTI, a evo šta čeka Beograd!

Izvor: Blic, 18.Jul.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postoji mesto u Srbiji u kojem trenutno PLJUŠTI, a evo šta čeka Beograd!

Na putu za Beograd u blizini Mladenovca ljudi su oduševljeno gledali u kišne kapi koje su natapale žednu zemlju. Dok je širom Srbije asfalt bio usijan na tropskim temperaturama koleginica nam je poslala pravi praznik za oči - kišu.

"Na deonici od bukvalno jednog kilometra pada kiša. Svuda oko nas je pakao, a dok voziš bukvalno upadaš u taj jedan kilometar olakšanja", rekla nam je koleginica koja se zaputila u Beograd i bila svedok ovog divnog prizora.

"Lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razvoj oblačnosti na zapadu i jugozapadu Srbije, jako je retka pojava. Ništa značajno. U Beogradu je neizvesno, jer ti oblaci ne dolaze ni od kud već se sami pojavljuju", rekao je za "24 sata" meteorolog Nedeljko Todorović.

Kako izgleda ovaj prizor pogledajte ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.