Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Avg.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje „Leto na Kosančiću“ ove sezone

U subotu, 18. avgusta od 18.00 do 20.30, biće organizovano poslednje „Leto na Kosančiću“ u ovoj sezoni. Besplatni turistički obilazak Kosančićevog venca organizuje Turistička organizacija Beograda. U pratnji profesionalnog turističkog vodiča posetioci će imati priliku da obiđu brojne znamenitosti, spomenike kulture i druga mesta od značaja za našu istoriju i kulturu: Konak knjeginje Ljubice, Sabornu … The post Poslednje „Leto na Kosančiću“ ove sezone appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Jubilarna peta sezona karavana „Izađi mi na teglu“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Avg.2018

Jubilarni peti karavan „Izađi mi na teglu“, nacionalno takmičenje u pripremanju najboljeg ajvara, biće održano od 17. avgusta do 13. oktobra. Karavan će obići više od 30 gradova širom Srbije. Prvi u nizu događaja održaće se na Adi Ciganliji 17. avgusta od 11.00 do 18.00, gde će se takmičiti...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.