Posle svađe pucao u menadžera kafane

Izvor: Blic, 18.Feb.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle svađe pucao u menadžera kafane

Davor Šekularac (43), menadžer kafane „Kosanica” u Antifašističke borbe bb, ranjen je u nogu juče u 13.30 sati u ovom lokalu. Dejan R. (25) osumnjičen da je pucao i povredio Šekularca, pobegao je u svoj stan u Ulici Svetozara Papića u naselju Galenika, ali se zaključao i tek na nagovor druga, predao policiji.

- Čim je mladić ušao u kafanu započeo je svađu sa konobaricom i Šekularcem. Posle nekoliko minuta mladić izašao je, a uznemirana radnica potrčala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je za njim i poručila mu da „nema šta da tražu u lokalu i da se ne vraća”. Međutim, posle pet minuta mladić se vratio, ali naoružan pištoljem i pucao u Šekularca - kažu očevici, koji tvrde da su čuli dva pucnja.

Napadač je izašao iz kafane i utrčao u plavi taksi „citroen C5” koji ga je čekao 100-nak metara od lokala, i odvezao se ka Zemunu. Povređenog Davora Šekularca, koga je metak pogodio u potkolenicu prijatelji su izneli iz kafane, a jedan prolaznik stavio ga je u svoj automobil i odvezao u Urgentni centar. Šekularac je operisan i nije u životnoj opasnosti.

O pucnjavi i ranjavanju odmah je obaveštena policija, koja je blokirala okolinu kafane, i krenula u potragu za taksi vozilom u kome je pobegao napadač. Ubrzo je ustanovljeno da je taksi vozilo odvezlo osumnjičeno do zgrade u Ulici Svetozara Papića 25. Blokiran je ulaz u zgradu u kojoj u stanu u prizemlju osumnjičeni stanuje s roditeljima.

Policajci su pozvonili na vrata, ali osumnjičeni Dejan R. koji je bio sam u stanu, nije želeo da otvori vrata. Pola sata policajci su pokušavali da ga primoraju da otvori vrata i preda se, ali je mladić to odbijao uz uzgovor da će ga „u policiji tući”. Međutim, kad mu je došao drug i obećao da ga „niko neće dirnuti” osumnjičeni mladić je otključao vrata stana i predao se policiji. Odvezen je u policijsku stanicu, a pretresen je njegov stan u kome je nađen pištolj iz koga je pucano u Šekularca.

Za sada nije saopšteno zbog čega se Dejan R. sukobio sa konobaricom i Šekularcem. Osumnjičeni Dejan R. je od ranije poznat policiji, a kako saznajemo, hapšen je zbog razbojništva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.