Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Dec.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle požara odložene predstave Narodnog pozorišta

Izvođenje svih predstava na Velikoj sceni Narodnog pozorišta odlaže se do daljeg zbog požara koji se dogodio u noći između 2. i 3. decembra. Uzroci požara, koji je lokalizovan 45 minuta posle ponoći, još se utvrđuju. Sve predstave na Sceni “Raša Plaović” izvodiće se po redovnom repertoaru predviđenom za decembar. Ulaznice za predstave “Kraljica Margo” [...]The post Posle požara odložene predstave Narodnog pozorišta appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posledice požara u Narodnom

Izvor: SEEcult.org, 03.Dec.2012

Izvođenje svih predstava na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu odloženo je do daljeg zbog posledica požara koji se dogodio u noći izmedju 2. i 3. decembra. Uzroci požara, koji je lokalizovan 45 minuta posle ponoći, još uvek se utvrđuju. Sve predstave na Sceni "Raša Plaović" izvodiće...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.