Izvor: Blic, 13.Sep.2017, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle POTOPA stanari u Vojvode stepe 24 sata BEZ VODE

U Ulici Vojvode Stepe 283 juče oko 15.30 sati došlo je do pucanja vodovodne cevi zbog čega su stanovnici ovog dela Voždovca skoro 24 časa bez vode. Iz „Vodovoda“ kažu da su njihove ekipe na terenu i da će kvar biti popravljen.

Prljava voda satima se slivala od Saobraćajnog fakulteta niz Vojvode Stepe, a situacija se dodatno pogoršala zbog sinoćnih pljuskova. Najgore je bilo na uglu ulica Vojvode Stepe i Kapetana Zvišića gde se nije moglo proći ni kolima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- U popodnevnim satima smo ostali bez vode koje nema ni danas, a pritom ne znamo ni kada će je biti. Logično bi bilo radnici odmah izađu na teren i poprave šta god da je potrebno. Vode ima toliko na ulici da nije bezbedno proći ni peške, a u stanovima ni kap – žale se stanari solitera preko puta Visoke elektrotehničke škole.

Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ kažu da nije u pitanju ozbiljan kvar, te da bi do 15 sati trebalo da bude otklonjen kada će stanarima biti uključena voda.

- Došlo je do pucanja cevi 150 milimetara na uličnoj vodovodnoj mreži. Naše ekipe su u ranim jutarnjim časovima izašle na teren i rade na saniranju kvara. Stanarima je isključena voda jer je to standardna procedura prilikom popravke – rekli su iz BVK-a.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.