Posle 29 godina Srbin trijumfovao na maratonu: Kristijan Stošić posvetio pobedu tek rođenoj ćerki

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 29 godina Srbin trijumfovao na maratonu: Kristijan Stošić posvetio pobedu tek rođenoj ćerki

Pobeda za tek rođenu ćerku.

Pobednik 31. Beogradskog maratona Kristijan Stošić, prvi Srbin posle 1989. godine kojem je to uspelo, posvetio je trijumf ćerki koju je dobio pre dva dana.

FOTO: Tanjug/Dimitrije Goll

"Čestitao bih svima koji su učestvovali u trci po ovako tesko vremenu. To je borba sa samim sobom. Išao sam na sigurnu pobedu. Ovo je velika čast za mene i klub Vranski maratonci. Pobedu posvećujem ćerki koju sam dobio pre dva dana", >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << izjavio je posle trke Stošić.

Ovogodišnji maraton oborio je rekord i u broju učesnika, pa je tako na stazi dugoj 41 kilomatar trčalo više od 7.000 učesnika, dok je u Trci zadovoljstva bilo i onih u venčanicama.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali drugu godinu zaredom trčao je polumaratonsku trku na Beogradskom maratonu.

Mali, koji je deonicu od 21 kilometar prešao u vremenu od 2:05.22, nešto sporije nego prošle godine, izrazio je zadovoljstvo što je iz Beograda još jednom poslata lepa slika u svet.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.