Porodični sajam  za vikend

Izvor: Studio B, 21.Sep.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Porodični sajam" za vikend

Ispred Šoping centra „Ušće" u subotu i nedelju, 24. i 25. septembra, od 10 do 20 časova održaće se, drugi po redu, „Porodični sajam".

U maloj vrednoj radionici sajma spremaju se mnoga zanimljiva i atraktivna iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

Osim izlagačkog dela, na sajmu će se održavati i edukativno-zabavni program za decu. Na glavnoj bini decu će zabavljati klovnovi, animatori, žongleri, hodači na štulama i vitezovi iz „Svibora". >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Mališani će, takođe, moći da prisustvuju edukativnim, kreativnim i likovnim radionicama, takmiče se u raznim sportskim i zabavno-muzičkim igrama. Dobiće i priliku da se oprobaju kao radio voditelji „Naksi" radija, a moći će da pokažu i svoje umeće u glumi, imitacijama, plesu, recitovanju, pevanju i karaokama. Klincima će na raspolaganju biti i sportski poligon na kojem će moći da se oprobaju u ragbiju, fudbalu, karateu i drugim sportskim disciplinama. Idući u susret novoj školskoj godini, najmlađi će savladati osnovna pravila ponašanja u saobraćaju priključujući se akciji „Peške bez greške". Priznati stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečje psihologije odgovaraće na najčešća pitanja roditelja. Na štandu Turističke organizacije Beograda mališani će moći da učestvuju u velikom likovnom konkursu pod nazivom „Kad dete mašta o Belom gradu svašta". Najoriginalniji crtež osvojiće vrednu nagradu i biće zaštitni znak sajta TOB-a.

Organizator sajma je agencija „New Look Plus". Manifestaciju su podržali opština Novi Beograd, Turistička organizacija Beograda i Sekretarijat za dečju zaštitu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.