Popravljena ograda na Kosančićevom vencu

Izvor: Studio B, 19.Mar.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popravljena ograda na Kosančićevom vencu

Sekretarijat za kulturu, uz pomoć agencije za investicije Beograda, organizovao je popravku ograde oko srušene Narodne biblioteke na Kosančićevom vencu.

Na poziv stanovnika Kosančićevog venca, pre nešto više od dve nedelje izveštavali smo o ogradi oko srušene Narodne biblioteke, koju je jak vetar iskrivio i učinio pretnjom za spomenik kulture, ali i za prolaznike.

U saradnji sa sekretarijatom za kulturu pokušavali smo da saznamo ko je ogradu postavio i ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je zadužen da je održava.

Međutim, kako do tog odgovora nismo došli, sekretarijat je popravku ograde i zaštitu nacinalnog blaga organizovao u saradnji sa agencijom za investicije grada Beograda.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.