Izvor: Blic, 20.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo redovi ispred muzeja

Iako je padala kiša, Beograđani su napravili dugačke redove ispred svake od pedesetak lokacija na kojima se održavao kulturni spektakl „Noć muzeja".

Manifestacija koja ima milione poklonika širom sveta i u Beogradu je po četvrti put privukla mase ljudi koji su u dobrom raspoloženju čekali u redovima i po pola sata da bi za kratko uhvatili makar deo izložbe ili dopgađaja a potom žurno odlazili u sledeći muzej. Posetioci su sa uživanjem obilazili izložbu „Princeze >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i kraljice" u Miloševom konaku, „Novac na tlu Srbije" u NBS, „Vampiri - srpske i evropske krvopije" u kazamatima na Kalemegdanu... Posebna posećenost je bila na časovima flamenka i salse u Institutu Servantes gde su profesionalni igrači imali svoj nastup. „Noć muzeja" je sinoć održana u 120 gradova sveta, a po prvi put i u još osam mesta Srbije: Novom Sadu, Nišu, Šapcu, Valjevu, Zrenjaninu, Somboru, Kikindi i starom selu Sirogojnu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.