Pomoć ugroženim studentima

Izvor: Studio B, 29.Mar.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć ugroženim studentima

Konkurs za dodelu jednokratne pomoći za finansiranje dela školarine za 1.000 materijalno najugroženijih studenata.

Grad Beograd objavio je danas konkurs za dodelu jednokratne pomoći na ime finansiranja jednog dela školarine za nastavnu 2010/2011. godinu za 1.000 socijalno-materijalno najugroženijih studenata Univerziteta u Beogradu, Univerziteta umetnosti u Beogradu i visokih strukovnih škola sa teritorije grada Beograda.

-Grad i na ovaj način želi da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << materijalno najugroženijim studentima kako bi mogli da upišu godinu i nastave dalje školovanje. Jednokratna pomoć, na ime finansiranja jednog dela školarine, dodeliće se studentima Univerziteta u Beogradu, ukupno 625 školarina, za studente Univerziteta umetnosti ukupno 45 školarina, a za studente visokih strukovnih škola 330 školarina - rekla je Dragica Moro, zamenica sekretara za obrazovanje.

Dogovor je postignut na sastanku sa studentima, kome su pored gradonačelnika prisustvovali i predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, šef Odborničke grupe LDP-a u Skupštini grada Dejan Ranđić, predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić i članica Gradskog veća Nada Dumić.

Više o uslovima i pravu učešća na konkursu grada Beograda za dodelu jednokratne pomoći zainteresovani mogu da pogledaju u tekstu oglasa konkursa koji je objavljen i na sajtu Gradske uprave grada Beograda na adresi www.beograd.rs, u rubrici Gradski oglasi, konkursi i tenderi.

Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa. Obrazac prijave za konkurs može se preuzeti u Sekretarijatu za obrazovanje, Kraljice Marije 1, pisarnica (šalter 4 u prizemlju) ili na sajtu Gradske uprave grada Beograda na adresi www.beograd.rs.

Prijave na konkurs mogu se dostaviti na adresu: Sekretarijat za obrazovanje, pisarnica, Kraljice Marije 1, Beograd, sa naznakom: „ Za dodelu jednokratne pomoći na ime finansiranja jednog dela školarine u 2010/11. godini za 1.000 studenata Beogradskog univerziteta, Univerziteta umetnosti i visokih strukovnih škola". Komisija će utvrditi predlog rang-liste kandidata u roku od 30 dana od isteka roka za dostavljanje prijava, a na osnovu opštih uslova i kriterijuma konkursa.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Pomoć za 1.000 BG studenata

Izvor: 24sata, 30.Mar.2011, 03:41

Grad Beograd objavio je juče konkurs za dodelu jednokratne pomoći na ime finansiranja dela školarine za nastavnu 2010/11. za 1.000 materijalno najugroženijih studenata Univerziteta u Beogradu, Univerziteta umetnosti u Beogradu i visokih strukovnih škola.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.