Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Maj.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Poltergajst: Kućni duh“ u bioskopima

Horor „Poltergajst: Kućni duh 3D“ premijerno će biti prikazan 21. maja, a zatim će biti na repertoarima domaćih bioskopa. Legendarni Sem Reimi i reditelj Gil Kenan uradili su rimejk horor filma iz osamdesetih. U centru pažnje je porodica čiju kuću u predgrađu opsedaju zli duhovi, a na udaru su njihova deca. Najmlađu ćerku otimaju i ... The post „Poltergajst: Kućni duh“ u bioskopima appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

U bioskopima Diznijeva avantura, 3D horor i komedija

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2015, 09:43

Od četvrtka 21. maja u niškom bioskopu “Vilin grad” publika će moći da pogleda filmove “Zemlja budućnosti” i “Poltergajst: kućni duh”, dok će u “Kupini”, osim ova dva, na repertoaru biti i “Pitch Perfect”. ..U Diznijevoj avanturi “Zemlja budućnosti” glavnu ulogu tumači...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.