Policijski orkestar na Omladinskom trgu pijace „Zemun

Izvor: Studio B, 20.Sep.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski orkestar na Omladinskom trgu pijace „Zemun"

Policijski orkestar Ministarstva unutrašnjih poslova održaće danas u 18 časova koncert na Omladinskom trgu pijace „Zemun" (gornji deo).

Posetioci će moći da uživaju u izvođenju kompozicija „Hey look me over", „San Angelo", „Bands around the world", „Colonel boogy", kao i u drugim numerama.

Koncept pijace trga ima za cilj da se prostor u popodnevnim satima, kada se pijaca zatvori, oplemeni i da se na njemu održavaju razni kulturni sadržaji. Na taj način, Beograd će dobiti ne samo nove kulturne sadržaje nego će i poboljšati svoju turističku ponudu i sadržaj gradskog trga.

 

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Policijski orkestar na Omladinskom trgu pijace “Zemun”

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Sep.2012, 11:18

Policijski orkestar Ministarstva unutrašnjih poslova održaće 21. septembra od 18.00 koncert na Omladinskom trgu pijace “Zemun” (gornji deo). Posetioci će moći da uživaju u izvođenju kompozicija “Hey Look Me Over”, “San Angelo”, “Bands Around The World”, “Colonel Boogy”, kao...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.